05.01.2009

Tocmai a inceput. Straluceste soarele afara, vrand sa zica, parca, ca asa va fi tot anul.
Ma indoiesc.
Mi-am pus o dorinta la miezul noptii...si inca una spre dimineata. Problema e ca le-am pus degeaba. Ar trebui sa incetez cu gandurile astea de copil nestiutoar si sa deschid mai repede ochii si sa fiu mai atent. Astfel de dorinte nu-si au locul in viata mea. Nu vor ele, nu ca eu n-as vrea.
E 9 si ceva si mi-e somn. Dar somnul se pregateste sa zboare undeva, la altcineva, nici el nu vrea sa stea cu mine. As fi vrut ca macar somnul sa-mi tina companie daca tot sunt singur acum.

Imi doream sa scriu cu totul altceva in postul asta, dar m-am lasat prada sentimentelor ce ma domina acum.
La multi ani 2009...sa fie unul cat mai frumos si mai plin pentru toata lumea. Si, daca nu cer prea mult...si pentru mine sa fie la fel... Si sa nu mai am ce am avut(spitale,transferari,singurate,certuri,dar sa nu mint am castigat si un lucru,am castigat o viata si nu am castigato oricum....am castigato prin iubire,iubire care exista si acum) si in 2009 sper sa fiu alaturi de tine,sa fi alaturi de mine,sa....facem orice...dar...O iubesc o iubesc mai mult ca pe mine...o cunosc cum ma cunosc eu pe mine...sper sa...fie bine...si tuturor celor care iubiti va doresc sa aveti parte de tot ce e mai frumos chiar daca uneori se intampla chesti de(cearta,nervi,gelozie,) astea le am zis asa ca mi se intampla foarte des....infinal iti spun ca TE IUBESC....

2 comentarii:

giuly spunea...

si...nu te simti mai bine dupa ce ai scris asta ?:)

Eduard Ghitiu spunea...

da ai dreptate ma simt mult mai bine