25.05.2015

Ce sunt pupincuristii ?


Sunt o specie de oameni aparent asemanatori cu oamenii normali, dar care pentru a atinge anumite obiective trebuie sa pupe curul unei persoane care cred ei ca ii pot propulsa.

Acest fenomen de pupincurism apare la oamenii nesiguri pe ei, usor paranoici (unii chiar paranoici de-a binelea).

Pupincuristii iti sunt alaturi pana cand simt ca pot sa te loveasca in cap (impropriu discutand) pentru a-ti lua locul sau pur si simplu sa fie ei siguri ca ii vei sustine in orice situatie. Odata indeplinit acest obiectiv schimba curul cu unul nou. Astfel spera sa mai urce o treapta.

Pupincuristii sunt o specie care cred ca le stiu pe toate, dar de fapt ei nu sunt siguri pe nimic. Se cred destepti, dar de fapt se bazeaza pe altii ca doar sunt pupincuristi.

Mai exista si o categorie de pupincuristi inteligenti. Pupincuristii inteligenti in general au o singura tinta: SEFII MARI, iar in rest trateaza lumea cu indiferenta si nu prea au prieteni adevarati.

Este bine sa fii pupincurist ?
Din punctul de vedere al pupincuristului este bine si nu isi dau seama cat de disgratiosi sunt si cum se umilesc in fata cuiva, de multe ori fara motiv ci din obisnuinta.

Atunci cand aveti un pupincurist sau o pupincurista pe langa voi, trebuie sa fiti mai atenti cu acea persoana. Nu trebuie sa ii acorzi incredere. Te va trada cu prima ocazie si din prieten devii victima sa si totodata o victorie pentru ei (cel putin asa considera pupincuristii).

Pupincuristii sunt atat de gen masculin cat si de gen feminin. Sunt extrem de prefacuti. Nu o sa-ti vina sa crezi cum poate lauda un lucru pe care il uraste din toata inima.


Niciun comentariu: