21.05.2015

Pentru tine!

Recunosc! Textul de azi porneşte dintr-o frustrare. Na, am scris negru pe alb, limpede, ca să nu las loc interpretărilor.
Toate textele mele (şi sunt convins că nu numai ale mele), toate frânturile de gânduri pe care le aruncăm pe bloguri, prin statusuri pe Facebook, oriunde şi oricum uneori, pornesc dintr-un sentiment. Uneori din iubire, alteori din groază, din supărare şi, da, din frustrare.

Uite, cateva lucruri despre tine, cred ca le stii dar vreau  sa ti le amintesc: 

~Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni. ~Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi. ~Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca. ~Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid. ~Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti. ~Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata... ~Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata ca de luat nu te va lua nimeni.~Ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.~De obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot. ~Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind? ~Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor. ~Trebuie sa recunosc ca ai adus religia in viata mea... Pana nu te-am cunoscut nu credeam in Iad! ~Arati foarte bine pentru varsta ta... zici ca ai fi in viata. ~Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renuntam? ~Sper sa nu faci copii, ar fi pacat sa infestezi lumea cu prostia ta. ~Nu imi multumi ca te-am insultat, a fost o placere. ~Daca ai fi de 2 ori mai destept ca acum, ai fi un mare idiot. ~Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare. ~Acum stim de ce unele animale isi manca copiii. ~Nu esti asa de idiot precum vorbeste lumea, esti mult mai idiot.
PS: Daca o sa citesti si te vei simti, insemna ca da...e pentru tine!


Cu Drag eu

Niciun comentariu: