19.12.2008


Nu vorbesc de organul din tine.Ci de sufletul tau care are sentimente,resentimente,ura sau chiar bucurii,tristeti sau veselii.Sufletul e plin ca o baterie incarcata, cu diferite banalitati.El ramane mereu cu aceleasi seminte doar ca in timp si le dezvolta pana...pana cand explodeaza?!Si aici spun STOP.Sufletul tau nu trebuie sa explodeze.Trebuie sa-l feresti de tot ce e negativ in tine,iar cand e plin tu doar trebuie sa rabufnesti.
Desi e total incorect sa ti in tine,mereu e bine sa te faci fals,sa ai masca cu tine tot timpul ca ceilalti sa nu-si dea seama ca sufletul tau vrea sa explodeze dar tu nu-l lasi.
Iti place cand ei te vad altfel decat esti?Desi poate par ipocrit si ironic,dar aici imi permit sa zic tot ce simt,mie unu imi place sa fiu privit altfel.Sa-i fac pe toti sa rada,sa se amuze dar defabt eu sunt altfel si nu-i las sa imi cunoasca sufletul,cum si ei poate fac acelasi lucru. . Defabt tu nu suferi,inima ta sufera cel mai mult.Iar ea iti transmite stari diferite,depinde doar ce ai tu in interiorul inimii.Ce contine sufletul tau secret.









[alte ABERATII scrise de....nimeni...]


Niciun comentariu: