15.03.2009





Oare....Cum zici tu?


Cum ziceai si tu, ti-am dat “un fel de carte audio”… Despre ce? Despre succes, despre viata, despre cum sa ai succes in viata… Dar asta nu e tot… Vreau sa spun cate ceva ca sa ajut oamenii sa fie mai fericiti, sa aiba succes in viata. Nu a zis nimeni ca-i usor, dar totul depinde de persoana in cauza.
Ce am spus sus e prea vag… Hai sa reformulez, ce vei citi aici te va ajuta sa iti indeplinesti o dorinta, un vis, un tel, oricare ar fi acesta !!! Fie vorba de bani, fie vorba de ceva personal, fie vorba de orice altceva la care visati. Sunt doar cativa pasi importanti pe care trebuie sa ii urmati, o sa il explic pe fiecare in parte putin mai detaliat. (Apropo, urasc textele care acum ar contine o propozitie / fraza in care sa va spuna ca daca nu vreti acel ceva cu adevarat, nu mai cititi… cand auziti asa ceva, eu zis sa nici nu mai continuati pentru ca din acel moment, sau de mai devreme, deja incepe, sau a inceput, manipularea… Asadar hai sa continuam…)
Ca sa ai succes in viata trebuie sa iti asumi anumite riscuri. Majoritatea oamenilor se tem sa riste… le e frica de esec. Le e frica de esec pentru ca se gandesc ce o sa zica altii despre ei. Adevaratul secret pentru a avea succes in viata este de a putea creste / mari increderea in sine. Daca ai avea mai multa incredere in tine, nu ai fi atat de preocupat cu ce ar zice altii despre tine… si daca nu ai fi atat de preocupat de ce ar zice altii, ai fi in masura sa risti. Si daca esti in masura sa risti, sansele de a reusi cresc considerabil.

Niciun comentariu: